מצרכים
אופן ההכנה
- נרדד את הבצק למלבן יחסית דק. מה זה אומר יחסית? הוא צריך להיות דק מספיק כדי שיהיה אפשר לגלגל אותו ולקבל שכבות בתוך המאפה, אבל עבה מספיק כדי שכאשר נמרח פסטו, זה לא יקרע את הבצק. בערך כ-5 מ״מ.
- אחרי שרידדנו את הבצק, נמרח שכבה נדיבה של פסטו ונגלגל את הבצק לגליל.
- נחצה אותו במרכזו, נניח חצי אחד מעל השני כאשר הצד עם המילוי מופנה מעלה, ונלפף לצורת בורג.
- נניח על נייר אפייה, ונכסה את המאפה על מנת שיתפח לפני האפייה.
- כעבור שעה- שעתיים, תלוי בטמפרטורה, הבצק שלנו תפח בצורה יפה.
- נמרח אותו בביצה, נפזר מעט שומשום לקישוט ונשלח לאפייה בתנור למשך 20 דקות בחום של 180 מעלות. כל תנור הוא שונה ולכן חייבים להשגיח מדי כמה דקות שמתקבלת התוצאה הרצויה ובהתאם יש להחסיר או להוסיף זמן לאפייה.