מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מג’דרה

שעה / קל / 6 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • קילו אורז לבן פרסי
  • כוס עדשים חומות
  • חצי כוס שמן
  • 2 כפות מלח
  • חצי כפית כורכום

אופן ההכנה

  1. מכסים את העדשים במים ומבשלים למשך 10 דקות.
  2. בינתיים שוטפים היטב את האורז אך בעדינות לא לפצוע אותו.
  3. מוסיפים את האורז לסיר ומכסים במים בגובה חצי אצבע מעל האורז
  4. מוסיפים שמן, מלח וכורכום.
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה למשך 10 דקות.
  6. מורדים את האש ללהבה הכי נמוכה ומבשלים לעוד חצי שעה.
  7. מדי כמה דקות צריך לערבב בעדינות עם כף עץ או סיליקון.
  8. אם מרגיש לכם שצריך אז אפשר לתת כמה דקות נוספות.

פרסום ממומן בשיתוף מאסטר שף

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות