מצרכים
- מקל וניל
- כוס חלב מרוכז
- כוס שמנת מתוקה
- 3/4 כוס חלב
אופן ההכנה
- מרוקנים מקל וניל אל תוך קערה עם חלב מרוכז ומערבבים יחד
- מקציפים כוס של שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה
- מערבבים בין שתי התערובות עד לקבלת תערובת אחידה.
- שולחים להקפאה
- טועמים את גלידה כמובן 🙂 וממשיכים
- ניקח 2 כוסות גלידה ו 3/4 כוס חלב ונטחן יחד
- אופציונלי: לקשט את הכוס עם גנאש שוקולד חלב (50 גרם שוקולד ו- 50 גרם שמנת מתוקה)
- נמזוג את המילקשייק
- נקשט בקצפת ודובדבן