מצרכים
- חבילה (500 גרם) פסטה מקרוני
- 50 גרם חמאה
- כוס (250 מ״ל) חלב
- 2 כוסות (400 גרם) צדר צהוב מגורר
- 2 כפות קמח
- 4 כפות מים
- פרמזן
- פלפל שחור
- בזיליקום
אופן ההכנה
- נכין את הפסטה לפי הוראות היצרן ונסנן
- במחבת רחבה נכין את הרוטב על אש בינונית נמיס את החמאה החלב והגבינה יחד
- נערבב את הקמח והמים למחית ונוסיף לרוטב כאשר הגבינה נמסה
- נוסיף את הפסטה לרוטב ונערבב עד שהרוטב מצטמצם ונדבק לפסטה.
- מפזרים פרמזן, פלפל שחור ובזיליקום מעל ומגישים