מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מרק כרובית וכרישה

20 דקות / קל / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • בצל גדול
  • כרישה אחת
  • כרובית בינונית
  • 20 גרם חמאה/ שמן לטיגון
  • מיכל שמנת לבישול 250 מ״ל
  • ליטר מים
  • כפית גדושה מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצל והכרישה על אש נמוכה עד שהבצל הופך לשקוף
  2. מוסיפים את הכרובית, מכסים במים ומבשלים לריכוך של הכרובית.
  3. מוסיפים תיבול ושמנת וטוחנים הכל יחד היטב.
  4. ניתן לסנן את המרק לקבלת מרקם חלק לגמרי

מומלץ לאכול לצד קערת לחם למרק 🙂

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות