מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מרק עגבניות בקערת לחם

60 דקות / קל / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

מרק:

  • קילו עגבניות
  • ראש שום
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי ליטר מים
  • כפית גדושה קמח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • חופן עלי אורגנו
  • מוצרלה- אופציונלי

קערת לחם:

לחצו למתכון לקערת לחם למרק

קרוטונים:

  • תוכן קערות הלחם
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית שום גבישי

אופן ההכנה

  1. מכינים קערות לחם למרק
  2. חותכים עגבניות לרבעים, עם הקליפה, בלי החלק הירוק של הראש, ומניחים בסיר.
  3. חותכים ראש של שן שום ומניחים כשהצד החשוף למעלה
  4. מזלפים על הכל שמן זית ושולחים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה עד שהעגבניות מתחילות להישרף בשוליים.
  5. מרוקנים את תוכן השום לעגבניות, ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
  6. טוחנים היטב למרק חלק ומבשלים עד שהמרק מסמיך מעט מהקמח.
  7. מרוקנים את תוכן הלחם ומערבבים עם שמן זית ושום גבישי, משטחים על תבנית ואופים על 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד שהלחם מזהיב.
  8. מוזגים מרק ללחם מפזרים מעל מוצרלה וקרוטונים.
  9. בתאבון 🫶🏻

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות