מתכוני AIR FRYER מנצחים בנינג’ה
פרגית אסייתית + סטייק כרוב
מצרכים:
- 3 יחידות סטייק פרגית
- 4 שיני שום קצוץ דק דק
- 2 כפיות סויה
- כף וחצי דבש
- כף וחצי שמן שומשום
- כפית מלח
- ——
- פרוסה עבה של כרוב
הוראות הכנה:
- נתבל את הפרגית ובכל מרכיבי במרינדה
- ובעודפי הרוטב נמרח את הכרוב.
- נשתמש ברשת שמפרידה את תא הטיגון לשני מדפים
- נניח את הכרוב בתחתית ועל הרשת מעל את הפרגית.
- כך בזמן הבישול סטייק הכרוב יקבל את מיצי העוף.
- מטגנים באוויר חם על 180 מעולות ל-14 דקות.
קבב ביתי + תפוחי אדמה
מצרכים:
- 250 גרם בשר טחון שמן
- כף שמן זית
- בצל סגול
- חופן פטרוזיליה
- שן שום
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- רבע כפית כמון
- רבע כפית פפריקה מתוקה
- רבע כפית כורכום
- ——
- 2 תפוחי אדמה
- 3 כפות שמן זית
- מעט מלח
הוראות הכנה:
- נערבב יחד את כל מרכיבי הקבב, נחלק ל-6 ונקבב.
- נחתוך תפוחי אדמה לקוביות, נתבל ונשמן.
- נשתמש ברשת שמפרידה את תא הטיגון לשני מדפים
- נניח את תפוחי האדמה בתחתית, וברשת מעל את הקבבים (כך בזמן הבישול תפוחי האדמה יקבל את מיצי הקבב).
- מטגנים באוויר חם על 200 מעולות ל-20 דקות.
- למידת עשייה Medium Well יש להוציא אותו 5 דקות לפני הסיום.
- אם אוהבים Well Done אז להשאיר את הקבב עד לסיום.