מצרכים
- 400 גרם אטריות חיטה / אטריות ביצים (ידעתם שזה אותו דבר?)
- 5 גבעולים בצל ירוק
- 1/4 כוס שמן קנולה / סויה
- 2 כפיות מלח
- 2 כפית סוכר
- 3 כפות סויה בהירה
אופן ההכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומניחים בצד.
- חותכים את הבצל הירוק לחצאים.
- את החלק הלבן חותכים לרבעים ואז לרצועות
- את החלק הירוק עורמים ופוחסים ואז חותכים לאלכסונים דקים.
- מוזגים שמן למחבת ומטגנים את הבצל הירוק עד להזהבה.
- מסננים את הבצל הירוק מהשמן ומניחים בצד
- מכניסים את האטריות אל השמן ומקפיצים.
- מתבלים עם מלח וסוכר
- סויה בנדיבות
- מערבבים היטב
- מפזרים מעל את הבצל המטוגן ומגישים.