מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

נודלס בצל ירוק

15 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  •  400 גרם אטריות חיטה / אטריות ביצים (ידעתם שזה אותו דבר?)
  • 5 גבעולים בצל ירוק
  • 1/4 כוס שמן קנולה / סויה
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפית סוכר
  • 3 כפות סויה בהירה

אופן ההכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומניחים בצד.
  2. חותכים את הבצל הירוק לחצאים.
  3. את החלק הלבן חותכים לרבעים ואז לרצועות
  4. את החלק הירוק עורמים ופוחסים ואז חותכים לאלכסונים דקים.
  5. מוזגים שמן למחבת ומטגנים את הבצל הירוק עד להזהבה.
  6. מסננים את הבצל הירוק מהשמן ומניחים בצד
  7. מכניסים את האטריות אל השמן ומקפיצים.
  8. מתבלים עם מלח וסוכר 
  9. סויה בנדיבות
  10. מערבבים היטב 
  11. מפזרים מעל את הבצל המטוגן ומגישים.

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות