מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

נודלס הונג קונג

30 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

רוטב להקפצה:

הכנות להקפצה:

  • 1 כף שמן
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 200 גרם מיקס ירקות
  • 2 ביצים מקושקשות
  • 1/4 כוס רוטב להקפצה לנודלס
  • 1/4 כפית מלח
  • חופן רצועות בצל ירוק
  • כפית סוכר

אופן ההכנה

  1. רוטב להקפצה:
  2. מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד.
  3. הכנות:
  4. שוקלים ומודדים מראש את כל ההכנות להקפצה.
  5. נודלס:
  6. בוחרים את הנודלס האהוב עליכם, מבשלים מבעוד מועד ומניחים בצד.
  7. הקפצה:
  8. אל שמן רותח מוזגים את הביצים, מבשלים ומוציאים החוצה.
  9. בווק מטגנים שום עד להזהבה.
  10. מוסיפים את הירקות ואת הנודלס.
  11. מוסיפים תיבול ומקפיצים הכל יחד.
  12. מוסיפים את הביצים, מערבבים ומכבים את האש.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות