מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סוכריות פילו פרנג’יפן פיסטוק

שעה וחצי / בינוני / תבנית פאי 26 ס"מ
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו
סוכריות פילו פרנג'יפן פיסטוק של שחר ואורן

מצרכים

קונכיות:

  • דפי פילו
  • 150 גרם חמאה מומסת

סירופ:

  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1 כוס מים
  • כמה טיפות מי זאהר

פרנג’יפאן פיסטוק:

  • 120 גרם פיסטוק טחון לאבקה
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 חלמון
  • 40 גרם אינסטנט פודינג וניל

קרם סולת:

  • 360 מל חלב (1.5 כוסות)
  • 125 שמנת מתוקה
  • 125 גרם סולת
  • 30 גרם סוכר וניל

אופן ההכנה

  1. מכינים סירופ בסיר קטן מבאים לרתיחה את חומרי הסירופ, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 5 דקות. מקררים היטב.
  2. מכינים את הפרנג’יפן במעבד מזון טוחנים יחד לקרם אחיד מעבירים לשק זילוף.
  3. ‏מכינים קרם סולת מבשלים בסיר תוך כדי ערבוב את חומרי הקרם, מביאים לרתיחה והסמכה, מעבירים לכלי מלבני (20×15) ומקררים, חותכים לקוביות.
  4. ‏מכינים כונכיות ואופים, מכל דף פילו יוצאות 4 כונכיות.
  5. ‏מורחים דף פילו בחמאה מומסת מקפללים באמצע קפלים קטנים משאירים שוליים רחבים משני צידי הקפלים
  6. ‏במרחקים שווים שמים כפית פרנגיפן ומעל קובית קרם סולת מקפלים מעל את השולים
  7. ‏ובעזרת האצבעות צובטים כך שיתקבלו כונכיות מפרדים בעזרת סכין, צובטים את הקצבות לחיזוק הצורה ומניחים בתבנית
  8. ‏חוזרים על הפעולה ממלאים את התבנית אופים כ20 דקות על 180 מעלות טורבו או עד שמזהיב מוציא יוצקים סירופ קר ומצננים מקשטים בפיסטוק ומגישים.

תודה לרות על המתכון המשגע!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות