מצרכים
- מנגו שלם
- לימון גדול שלם
- 2 כפיות סוכר
- חצי כוס שמנת מתוקה
- חצי כוס יוגורט
- חצי כוס חלב מרוכז
אופן ההכנה
- נטחן את המנגו למחית חלקה
- נערבב מיץ לימון וסוכר עד להמסה של הסוכר
- נוסיף את המיץ למנגו ונערבב. נניח בצד.
- נקציף את השמנת, נוסיף יוגורט וחלב מרוכז לאיחוד.
- נוסיף את המנגו ונערבב בעדינות רק לפיזור ולא איחוד, אחרת נאבד את הטקסטורה המשוישת.
- נעביר לתבנית ארטיקים
- נדפוק קלות על השיש כדי להוציא אויר מיותר
- נכניס מקלות ארטיק
- נשלח להקפאה למספר שעות
- וסיימנו! בתאבון ונתראה במתכון הבא!