מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סופגניות

שעתיים / קל / 6 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

לסופגניה:

  • 125 מ״ל מים חמימים (חצי כוס)
  • רבע כוס סוכר (50 גרם)
  • 2 כפיות שמרים יבשים (8 גרם)
  • 2.5 כוסות קמח לבן (350 גרם)
  • 2 כפות חמאה (20 גרם)
  • ביצה
  • כפית וניל

מילוי:

  • כל מה שאוהבים!
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. מערבבים מים, שמרים וסוכר ומניחים בצד לעשר דקות עד שנוצרת שכבת קצף עבה.
  2. ככה השמרים מתחילים לעבוד וזמן ההתפחה מתקצר משמעותית.
  3. מעבדים במהירות איטית את כל החומרים עד שמתקבל בצק אחיד. הבצק עצמו צריך להתנתק מהדפנות ואין צורך להוסיף עוד קמח.
  4. לאחר 5 דקות עיבוד מעבירים לקערה ומכסים עד להכפלת נפח.
  5. מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים במשקל 100 גרם כל אחד.
  6. ניתן גם לחלק לכדורים קטנים יותר לקבלת סופגניות מיני.
  7. יוצרים כדור חלק מכל חלק ומניחים על ריבוע נייר אפייה.
  8. מכסים ומתפיחים למשך 30 דקות ובזמן הזה מחממים את השמן.
  9. מחממים את השמן ל 160 מעלות בדיוק כדי לקבל תוצאות מושלמות.
  10. מכניסים כל כדור יחד עם נייר האפיה בתחתית.
  11. לאחר כמה שניות ניתן למשוך את הנייר ולהמשיך לטגן.
  12. הופכים כעבור שתי דקות ומטגנים לשתי דקות נוספות.
  13. מוציאים מהשמן, ואת ההמשך אתם יודעים… מפוצצים במילוי טעים ומפזרים אבקת סוכר.
  14. חג שמח!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות