מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סירות חסה עם דג בסגנון תאילנדי

40 דקות / קל / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • לבבות קיסר – חסה רומאית
  • 450 גרם פילה דג בס ישראלי טרי
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • שמן לטיגון
  • חצי צרור עלי כוסברה
  • חצי צרור עלי נענע
  • טבעות צ’ילי אדום
  • רצועות בצל סגול

רוטב

הגשה

  • בוטנים מרוסקים

אופן ההכנה

  1. מפרידים את עלי החסה, ושומרים את העלים הבינוניים בצורת סירה, את השאר שומרים לסלט טעים.
  2. מפרידים את העלים של הכוסברה והנענע, פורסים את הצ’ילי והבצל ומניחים בצד.
  3. את הדג הישראלי שלנו חותכים לקוביות בגודל 2.5 ס”מ ומעבירים לקערה, מפרזים מעל הדג קורנפלור ומערבבים עד לציפוי מלא של הדג.
  4. מטגנים את הדג בשמן עמוק עד שזהוב, ניתן גם לטגן באייר פרייר (טיגון באוויר חם) עם שפירצר שמן.
  5. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב עד להמסת הסוכר.
  6. בתוך סירות החסה מניחים בסדר הבא > נענע וכוסברה > דג מטוגן > בצל סגול > צ’ילי > רוטב > בוטנים מרוסקים.
  7. מגישים וקוצרים מחמאות.
  8. בתאבון 🙂

מתכון בשיתוף ממומן עם ארגון מגדלי הדגים בישראל 🇮🇱

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות