מצרכים
אנטריקוט מוקפץ:
- 2 כפות שמן זית
- חבילת אנטריקוט דק
- חופן פטריות שאוהבים
- בצל סגול פרוס
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל
רוטב חרדל ודבש משודרג:
- לימון שלם סחוט
- 2 כפות חומץ בן יין/ חומץ תפוחים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות דבש
- כפית גדושה מיונז
- כפית גדושה חרדל דיז’ון גרגרים
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
סלט:
- חבילת קייל (אפשר על חסה)
- 10 עגבניות שרי
- פלפל צהוב
- 2 מלפפונים
- 2 ענפי סלרי אמריקאי
- אבוקדו
- מיקס גרעינים
אופן ההכנה
- מקפיצים על מחבת את הבצל, הפטריות והאנטריקוט עד לאידוי נוזלים.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- חותכים את הירקות
- מערבבים ואוכלים 🙂
- בתאבון