מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט ויטנאמי

20 דקות / קל / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

לסלט:

לרוטב:

להגשה:

  • בוטנים מטוגנים
  • פלפל צ’ילי (אופציונאלי למי שאוהב חריף)

אופן ההכנה

  1. חותכים את הקולורבי והגזר לגולייאנים (גפרורים) ניתן להיעזר בדסקית פריסה גדולה של מעבד מזון.
  2. קוצצים את עשבי התיבול.
  3. משרים את אטריות השעועית כ-5 דקות במים רותחים, מסננים ושוטפים במים קרים, מנערים מעודפי מים וגוזרים את האטריות שיהיו קצרות.
  4. שמים את הכל בקערה גדולה.
  5. בקערה נפרדת נכתוש את השום, נוסיף את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד להמסת הסוכר.
  6. מערבבים את הרוטב עם הסלט.
  7. לפני ההגשה מוסיפים בוטנים מלמעלה וצ’ילי אדום.
  8. בתאבון

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות