מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט טבולה קינואה

30 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו
סלט טבולה קינואה של שחר ואורן

מצרכים

  • 1 כוס קינואה (אפשר לערבב צבעים)
  • 2 מלפפונים
  • 2 עגבניות
  • 2 ענפי סלרי
  • בצל סגול
  • צרור פטרוזיליה
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס חמוציות ללא סוכר

לרוטב:

  • מיץ מ 2 לימונים גדולים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח

אופן ההכנה

  1. מכניסים את הקינואה לתוך סיר קטן/ קלחת, מוזגים מעל כוס מים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה
  2. מההתחלה, למשך 15 דקות (רצוי לערבב באמצע) עד שהקינואה מבושלת אחת אחת 😉
  3. כאשר הקינואה מבושלת, נותנים לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
  4. חותכים קצוץ ככל הניתן את הירקות ומניחים בקערה.
  5. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  6. מוסיפים אגוזים וחמוציות, מתבלים וסיימנו!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות