מצרכים
- חציל בלדי גדול
- כף קורנפלור
- מעט שמן זית
- חופן עלים שאוהבים (חסה, סלנובה, אנדיב…)
- חופן רוקט
- חופן פטרוזיליה
- בצל סגול קטן
- קופסת גרגרי חומוס
- חופן עגבניות שרי
- פלפל ירוק חריף
- 6 ביצים קשות
רוטב:
- חצי כוס טחינה גולמית
- מיץ מ 2 לימונים
- 2 כפות חומץ בן יין
- כפית שטוחה מלח
- כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
- חצי כפית שום גבישי
- 3 כפות שמן זית
- רבע כוס מים
אופן ההכנה
- קולפים את החציל וחותכים לקוביות.
- מערבבים עם כף גדושה קורנפלור ואז עם שמן זית שיצפו את החציל.
- אופים למשך חצי שעה על 200 מעלות עד שהחציל משחים ומתרכך.
- מבשלים ביצים קשות לפי הטיפ של שחר כדי שיצאו מושלמות
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים על הירקות.