מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט סביח

שעה / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • חציל בלדי גדול
  • כף קורנפלור
  • מעט שמן זית
  • חופן עלים שאוהבים (חסה, סלנובה, אנדיב…)
  • חופן רוקט
  • חופן פטרוזיליה
  • בצל סגול קטן
  • קופסת גרגרי חומוס
  • חופן עגבניות שרי
  • פלפל ירוק חריף
  • 6 ביצים קשות

רוטב:

  • חצי כוס טחינה גולמית
  • מיץ מ 2 לימונים
  • 2 כפות חומץ בן יין
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית שום גבישי
  • 3 כפות שמן זית
  • רבע כוס מים

אופן ההכנה

  1. קולפים את החציל וחותכים לקוביות.
  2. מערבבים עם כף גדושה קורנפלור ואז עם שמן זית שיצפו את החציל.
  3. אופים למשך חצי שעה על 200 מעלות עד שהחציל משחים ומתרכך.
  4. מבשלים ביצים קשות לפי הטיפ של שחר כדי שיצאו מושלמות
  5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים על הירקות.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות