מצרכים
ירקות:
- 2 לבבות חסה קיסר
- 2 אנדיב אדום
- 3 מלפפונים
- חצי בצל סגול
- 50 גרם בוטנים
- 100 גרם עדשים חומות
רוטב בוטנים:
- 100 גרם חמאת בוטנים טבעית
- 3 כפות (45 גרם) חומץ אורז
- 2 כפות (30 גרם) סויה בהירה
- חצי כפית שמן שומשום
- חצי כפית סוכר
- חצי כפית מלח
- רבע כוס מים
אופן ההכנה
- מבשלים במים את העדשים עד ריכוך ומניחים בצד.
- משקשקים יחד בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב
- עושים לחזה העוף חצי הקפאה ואז קל מאוד לחתוך אותו לפרוסות דקות. מתבלים בעזרת הסודה והקורנפלור, מניחים בצד לחמש דקות ואז מקפיצים על מחבת עם מעט שמן. מניחים בצד לקירור.
- קוצצים את כל הירקות ומערבים את כל המרכבים יחד לסלט עשיר ומלא בחלבון.