מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט עוף תאילנדי

30 דקות / קל / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

לסלט:

  • 4 כפות אורז (יבש, לא מוכן)
  • 300 גרם פרגית
  • 2 כפיות רוטב דגים
  • כפית גדושה של קורנפלור
  • 1/2 כרוב גדול
  • בצל סגור בינוני
  • 2 מלפפונים
  • גבעול בצל ירוק
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 1/4 צרור נענע
  • 2 גבעולי סלרי
  • פלפל צ׳ילי

רוטב:

  • 4 שיני שום
  • פלפל צ׳ילי
  • 2 כפות רוטב דגים
  • 3 כפות סוכר
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1/3 כוס מים

    אופן ההכנה

    1. קולים את האורז במחבת על אש בינונית עד שהאורז מקבל גוון זהוב עמוק וטוחנים במטחנת תבלינים. אם אין אפשר לטחון עם מוט בלנדר הפוך ושקית מעל לכיסוי רק אקסטרה זהירות מהלהבים.
    2. חותכים את הפרגיות דק דק, מוסיפים רוטב דגים וקורנפלור ומערבבים היטב, צולים את הפרגית במחבת עד שהכל צרוב יפה, ומניחים בצד לצינון.
    3. במכתש ועלי כותשים שום ואת הצ׳ילי, מוסיפים סוכר וכותשים עד לקבלת מחית. מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב הדגים, את המים ומערבבים היטב.
    4. קוצצים את כל הירקות לרצועות ושמים בקערה גדולה.
    5. לפני ההגשה מוסיפים את העוף, הרוטב והאורז הקלוי. 
    6. מערבבים היטב ומגישים.

    בתאבון!

     

     

    המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

    מתכונים למנות משלימות