סלט קפרזה, עם מרכיבים סופר פשוטים, טריים ובעלי טעימים חזקים וארומתיים לוכד את המהות של המטבח האיטלקי בכל ביס. המנה הקלאסית הזו משלבת עגבניות עסיסיות בשלות, בייבי מוצרלה ועלי בזיליקום ריחניים, הכל יחד עם מעט שמן זית, בלסמי שמאזן בצורה מושלמת את הטעמים. הסלט הוא חגיגה של טריות ומרכיבים איכותיים, מה שהופך אותו לבחירה אידיאלית בכל ארוחה. הוא יפה כמו שהוא טעים, וקל להכנה. הסלט הזה הוא בין המועדפים עלינו. אגב, הוא מתאים מאוד לפיקניקים או סתם לישיבה נעימה בחצר הביתית.
מצרכים לסלט קפרזה
- 500 גרם עגבניות שרי צבעוניות
- חופן עלי בזיליקום מופרדים
- 200 גרם בייבי מוצרלה
- כף צנוברים
- רבע כוס שמן זית
- רבע כוס חומץ בלסמי (או פחות למי שלא אוהב טעם חזק)
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים
- קורעים מוצרלה ובזיליקום ומפזרים מעל
- מוסיפים כף צנוברים
- מכינים את הרוטב על ידי ערבוב ארבעת החומרים יחדיו.
- מוזגים את הרוטב על הירקות, מערבבים ומגישים.
בתאבון! תהנו מסלט קפרזה יפהפה, טעים ורענן. נשמח שתצלמו תמונה של היצירה הצבעונית שלכם ושתפו אותה איתנו באינסטגרם.
רוצים המלצה למנה שתשפר את החוויה שלכם במסגרת ארוחה? שבלולי פיצה היא הבחירה המושלמת! סלט קפרזה יחד עם השבלולי פיצה יתנו אחד לשני איזון מושלם ואתם תיצרו לעצמכם ארוחה קלילה, פשוטה, בסגנון איטלקי שהאהובים שלכם יבקשו אותה שוב ושוב ושוב.