מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט קפרזה

30 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 500 גרם עגבניות שרי צבעוניות
  • חופן עלי בזיליקום מופרדים
  • 200 גרם בייבי מוצרלה
  • כף צנוברים
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס חומץ בלסמי (או פחות למי שלא אוהב טעם חזק)
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. חותכים את עגבניות השרי לרבעים
  2. קורעים מוצרלה ובזיליקום ומפזרים מעל
  3. מוסיפים כף צנוברים
  4. מכינים את הרוטב על ידי ערבוב ארבעת החומרים יחדיו.
  5. מוזגים את הרוטב על הירקות, מערבבים ומגישים.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות