מצרכים
קציצה:
- 500 גרם בשר טחון להמבורגר
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- ריבת בצל- התוספת האהובה עלינו בתוך הקציצה
לחמניות המבורגר (פרווה) לחץ כאן
לחמניות בריוש (חלבי) לחץ כאן
פוטטוס (פרווה) לחץ כאן
אופן ההכנה
חשוב לבחור בשר שיתאים להמבורגר. הוא צריך להיות מנתח טוב, שומני וטעים. שילוב אנטריקוט בתערובת יהיה מדהים!
מוסיפים את התיבול ולשים במשך 2 דקות כדי שהחלבון שבבשר מעט ייקשר.
מכדררים כדורים במשקל 50 גרם ומניחים בצד.
כשרוצים לאכול, מחממים פלנצ’ה או כל משטח לוהט אחר ומניחים את ההמבורגרים
ניתן לשטח אותם לפני וניתן לתת להם לחיצה כשהם על האש ולקבל סמאש בורגר.
צירפנו לכם לינקים למה שצריך לארוחת המבורגר מושלמת!
תוסיפו ללחמניה את התוספות שאתם אוהבים, כמו ממרחים, רטבים, חסה, בצל, עגבניה…
בתאבון