מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

עוגיות פקאן נימוחות

שעה / קל / 20 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו
עוגיות פקאן נימוחות של שחר ואורן

מצרכים

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 50 גרם אבקת סוכר (שליש כוס)
  • חלמון אחד
  • 140 גרם קמח (כוס)
  • 100 גרם פקאן
  • קמצוץ מלח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 2 כפיות קקאו (10 גרם)

אופן ההכנה

  1. קולים את הפקאן בתנור למשך 10 דקות על 150 מעלות. נותנים לו להתקרר וקוצצים אותו דק.
  2. מקציפים את החמאה ואבקת הסוכר לאיחוד
  3. מוסיפים את החלמון ומקציפים עד קבלת תערובת אוורירית ויציבה.
  4. מערבבים את הקמח, קקאו ואבקת האפייה ומנפים יחד אל תוך תערובת החמאה.
  5. מערבבים רק עד הטמעה.
  6. מוסיפים את הפקאן והמלח ושוב מערבבים רק עד הטמעה ופיזור אחיד.
  7. מכניסים את התערובת למקרר להתייצבות למשך שעה.
  8. יוצרים כדורים בגודל של כף, מכדררים אותם וטובלים באבקת סוכר.
  9. מסדרים בתבנית ואופים למשך 15 דקות על 160 מעלות.
  10. כשהעוגיות מתקררות נשתמש בטחינה גולמית כדבק ונדביק אליהם את העיניים.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות