מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

עוגיות פקאן שוקולד צ’יפס וגאנש

שעה / בינוני / כ- 20 יח
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

גנאש:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם שמנת מתוקה

עוגיה:

  • חצי כוס חמאה בטמפ החדר
  • חצי כוס סוכר חום
  • חצי כוס סוכר לבן
  • ביצה
  • כוס וחצי קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח גס
  • כוס שוקולד צ’יפס/ שוקולד חלב קצוץ
  • חצי כפית מלח גס אטלנטי
  • כוס פקאן קלוי וקצוץ

אופן ההכנה

1. בקערה על אמבט מים חמים (בן מארי) ממיסים שוקולד ושמנת עד לקבלת גנאש חלק. מעבירים לשק זילוף, נותנים לזה להתקרר מעט בחוץ או במקרר, אבל עדיין שישאר נוזלי.

2. מזלפים כמות של כף על נייר אפייה ושולחים להקפאה. זה יכנס אחר כך אל מרכז העוגיה.

3. במיקסר וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכרים לתערובת אחידה

4. מוסיפים את הביצה ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

5. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומעבדים לזמן קצר רק לאיחוד.

6. מכניסים את התוספות: שוקולד, מלח ופקאן ומעבדים רק להטמעה.

7. מכדררים מהבלילה כמות של 2 כפות.

8. ניצור מכל כדור דיסקית, באמצע נניח את הגנאש הקפוא, ונפרד היטב סביבו.

9. אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.

10. נותנים להודיע להצטנן מעט וטורפים אותה

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות