מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

עוגיות שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן

30 דקות / קל / עוגיה אחת גדולה
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים:

  • חצי כוס טחינה גולמית / חמאת בוטנים
  • חצי כוס סירופ מייפל / סילאן / סירופ אגבה
  • קורט מלח
  • כוס וחצי קמח שיבולת שועל / שתי כוסות קמח שקדים
  • כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק או כל תוספת אחרת שאוהבים

אופן ההכנה

  1. נחמם את התנור ל 175 מעלות עדיף על טורבו אבל לא חובה.
  2. נערבב את הטחינה הגולמית עם סירופ מייפל ומלח, נוסיף קמח שיבולת שועל ואבקת אפיה וניצור בצק עוגיות מהמם.
  3. נוסיף שוקולד קצוץ או כל תוספת שבחרתם ונערבב בבצק.
  4. שימו ❤️ שימרו קצת שוקולד לעיטור העוגייה בחלקה העליון.
  5. בידיים מעט רטובות נעביר את בצק העוגיות אל תבנית אפיה וניצור ממנו עיגול בעובי וגודל אחיד.
  6. נפזר מעט שוקולד מריר על חלקה העליון של העוגייה ונכניס לאפייה של 12-15 דקות עד שהעוגייה תופחת והופכת להיות יפה ומהפנטת.
  7. נוציא את העוגייה מהתנור, נצנן מעט ונגיש.
  8. אפשר לשמור את העוגייה בקופסא אטומה על השיש למשך יומיים❣️

המתכון צולם ביחד עם אסי רוז, מוזמנים לבקר בבלוג שלה כאן למתכונים בריאים וקלילים

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות