מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

עוגת סושי

3 שעות / מתקדם / 6 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מכינים אורז סושי לפי המתכון שלנו לאורז סושי מערבבים את קמח הטמפורה עם המים, טובלים משולשים מאצות נורי בצד אחד ומכניסים לטיגון.
  2. טובלים טבעות בטטה בטמפורה ומטגנים עד להזהבה.
  3. משאריות הטמפורה מכינים שבבי טמפורה ומתחילים את ההרכבה של העוגה. מניחים על צלחת רינג בקוטר 16 ס״מ ובגובה 10 ס״מ.
  4. מרפדים את הדפנות בנייר אפייה.
  5. מרפדים בשכבה דקה של אורז (0.5 ס״מ) ואת דפנות הרינג ובאמצעות כוס שטוחה מהדקים את האורז. ממלאים באיזה מילוי שרוצים.
  6. חוזרים על השלב עד שנגמר האורז.
  7. מסדרים מעל בצורה מעוגלת את האבוקדו ובאמצע את דגים שחתכנו לקוביות.
  8. נחלץ את העוגה מהרינג ונקלף את נייר האפייה.
  9. נצמיד רצועות אצות נורי (חתכנו את האצה לרבעים)
  10. מסביב לעוגה נפזר את שבבי הטמפורה.
  11. נפזר שומשום לקישוט.
  12. ונשים את האצות המטוגנות מעל כטוויל.
  13. וזהו קיבלנו עוגת סושי מהממת!

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות