מצרכים
- 12 שוקיים של עוף
- 4-6 בצלים קטנים לבנים+ סגולים
- 2 כפות שמן זית
- 10-15 שיני שום
- קילו תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
- כפית וחצי גדושות מלח
- כפית גדושה פלפל שחור גרוס
- 2 כוסות קרם קוקוס איכותי
אופן ההכנה
- מטגנים קלות על סוטאז’ את העוף והבצלים יחד עם מלח ופלפל
- מוסיפים שיני שום ותפוחי אדמה
- מכסים הכל עם קרם קוקוס איכותי
- שולחים לתנור בחום 200 מעלות למשך שעה וחצי
- פותחים את המכסה ונותנים עוד חצי שעה לצורך אידוי נוזלים והשחמה של העוף
- סיימנו!
- מגישים לצד אורז לבן
בשיתוף ממומן שריג היבואן הרשמי