מצרכים
500 גרם חזה עוף פרוס לשניצל
מרינדת ריכוך:
- רבע כפית מלח
- רבע כפית סוכר
- כפית גדושה קורנפלור (8 גרם)
- 30 מ״ל מים (2 כפות)
- חצי כפית סודה לשתיה
טמפורה:
- ביצה
- 100 גרם קמח
- 100 גרם קורנפלור
- כוס מים (250 מ״ל)
- חצי כפית מלח
- חצי כפית סוכר
רוטב תפוזים:
- 250 מל (כוס) מיץ תפוזים
- רבע כוס סוכר (50 גרם)
- 25 מ״ל חומץ (2 כפות)
- 2 כפות סויה (30 מל)
- 2 שיני שום כתושות
- קמצוץ צילי גרוס
- גרידה מתפוז אחד
- כפית גדושה קורנפלור (9 גרם)
- 2 כפות מים (30 מל)
אופן ההכנה
- נחתוך את העוף לקוביות באורך 2.5 ס״מ.
- נערבב את חומרי מרינדת הריכוך ונערבב עם העוף.
- נכין טמפורה על ידי ערבוב כל החומרים יחד, ונוסיף את העוף יחד עם הנוזלים אל תוך הטמפורה.
- נחמם שמן ל 170 מעלות ונכניס את קוביות העוף פנימה לטיגון עד הזהבה.
- נכין את הרוטב:
- נכניס למחבת את כל החומרים ונביא לרתיחה.
- את הקורנפלור נערבב ראשית במים ואז נמזוג פנימה.
- נוסיף את כל העוף ונקפיץ/ נערבב במשך מספר דקות עד שכולו מצופה ברוטב.