מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פאדג שוקולד

30 דקות / קל / 6 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • כף סוכר לבן
  • כף קמח
  • כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  1. נמיס את השוקולד והחמאה בבן מארי – ניתן להמיס גם במיקרו אך מומלץ להכניס כל פעם ל15 שניות ולערבב שהשוקולד לא יתפרק.
  2. בקערה נפרדת נטרוף את הביצים יחד עם כל המרכיבים היבשים.
  3. נמזוג את השוקולד לבלילה ונערבב.
  4. נמזוג את הבלילה לכלים קטנים עמידים לתנור.
  5. נפזר מעט שוקולד לבן מלמעלה ונכניס לתנור ל-15 דקות 160 מעלות טורבו.
  6. כל תנור הוא שונה וגם זה תלוי בכמות ששמתם בכל כלי – לכן אנחנו ממליצים להשגיח ולשים לב לאפייה.
  7. המרכז צריך להיות רוטט כשמוציאים את הפאדג’ כך שתישאר לנו נימוחה ורכה.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות