מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פאד סיו

30 דקות / בינוני / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פאד סיו

מצרכים

  • חבילת אטריות שבבי אורז
  • 3 בצלים ירוקים
  • 7-8 עלי קייל
  • ראש ברוקולי בינוני
  • 300 ג׳ נתח אנטריקוט
  • כף סוכר
  • 2 ביצים
  • כף וחצי סויה בהירה 25 גרם
  • כף וחצי סויה כהה 25 גרם (ניתן למצוא במכולות אסייתיות, במידה ואין ניתן להמיר בחצי כף סויה בהירה)
  • כף וחצי חומץ בלסמי 25 גרם (אם יש חומץ סיני שחור אז עדיף)
  • שבבי בצל קריספי מטוגן

אופן ההכנה

  1. משרים את האטריות במים פושרים למשך 10 דקות
  2. בזמן שממתינים לאטריות חותכים את הירקות לרצועות עבות.
  3. מורידים את השומן מהסינטה ופורסים לרצועות דקות.
  4. מקשקשים 2 ביצים
  5. ומערבבים את מרכיבי הרוטב, סוכר סויות וחומץ.
  6. כאשר שהכל מוכן מסננים את האטריות, מוסיפים כפית שמן ומערבבים כדי שהאטריות לא יידבקו.
  7. מחממים ווק ומקשקשים את הביצים, מוסיפים פנימה את הסינטה ורגע לפני שהסינטה מתבשלת מוסיפים את הירקות ומקפיצים עד שכל הירקות מתעייפים ומתבשלים.
  8. מוציאים את תוכן הווק לקערה נפרדת, משמנים בשנית את הווק, מוסיפים את האטריות ומעל את הרוטב.
  9. מקפיצים ומערבבים היטב, תוך כדי שמפרידים את האטריות, עד שהאטריות מתבשלות, במידת הצורך מוסיפים מים. אם האטריות נהיות גוש יש להוסיף מעט מים ולהפריד את האטריות.
  10. מוסיפים את התוכן חזרה לווק מערבבים הכל יחד.
  11. מפזרים מעל שבבי בצל מטוגן ומגישים