מצרכים
- חבילת אטריות שבבי אורז
- 3 בצלים ירוקים
- 7-8 עלי קייל
- ראש ברוקולי בינוני
- 300 ג׳ נתח אנטריקוט
- כף סוכר
- 2 ביצים
- כף וחצי סויה בהירה 25 גרם
- כף וחצי סויה כהה 25 גרם (ניתן למצוא במכולות אסייתיות, במידה ואין ניתן להמיר בחצי כף סויה בהירה)
- כף וחצי חומץ בלסמי 25 גרם (אם יש חומץ סיני שחור אז עדיף)
- שבבי בצל קריספי מטוגן
אופן ההכנה
- משרים את האטריות במים פושרים למשך 10 דקות
- בזמן שממתינים לאטריות חותכים את הירקות לרצועות עבות.
- מורידים את השומן מהסינטה ופורסים לרצועות דקות.
- מקשקשים 2 ביצים
- ומערבבים את מרכיבי הרוטב, סוכר סויות וחומץ.
- כאשר שהכל מוכן מסננים את האטריות, מוסיפים כפית שמן ומערבבים כדי שהאטריות לא יידבקו.
- מחממים ווק ומקשקשים את הביצים, מוסיפים פנימה את הסינטה ורגע לפני שהסינטה מתבשלת מוסיפים את הירקות ומקפיצים עד שכל הירקות מתעייפים ומתבשלים.
- מוציאים את תוכן הווק לקערה נפרדת, משמנים בשנית את הווק, מוסיפים את האטריות ומעל את הרוטב.
- מקפיצים ומערבבים היטב, תוך כדי שמפרידים את האטריות, עד שהאטריות מתבשלות, במידת הצורך מוסיפים מים. אם האטריות נהיות גוש יש להוסיף מעט מים ולהפריד את האטריות.
- מוסיפים את התוכן חזרה לווק מערבבים הכל יחד.
- מפזרים מעל שבבי בצל מטוגן ומגישים