מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פאד תאי

שעה / בינוני / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו
פאד תאי של שחר ואורן

מצרכים

להגשה:

  • בוטנים מרוסקים
  • נבטים
  • פלפל צ’ילי גרוס
  • ליים (או לימון אם אין)

אופן ההכנה

חותכים את הירקות והעוף:

  1. שום מועכים וקוצצים גס, בצל סגול לרצועות, בצל ירוק – לרצועות של 3 ס”מ, חזה עוף פורסים לרצועות ואת הביצים שוברים לכלי.
  2. משרים את האטריות במים רגילים 15-20 דקות עד לריכוך.
  3. מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב- רוטב דגים, מים, סוכר, מחית תמרינד ורוטב סרירצ’ה.
  4. מסדרים את הכל ליד הכריים לקראת הקפצה.
  5. מטגנים את בצל ושום עם 2 כפות שמן למשך 2 דקות על אש גבוהה
  6. מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהעוף מבושל.
  7. מוסיפים פנימה את האטריות השתרכחו ומערבבים כדי שיצופו מעט בשמן.
  8. שופכים מעל את הרוטב, ומבשלים עד שכל הרוטב נספג באטריות.
  9. דוחפים את האטריות מעלה וחושפים חצי מחבת, בחצי הזה נוסיף את הביצים ונקשקש אותם.
  10. לאחר שהביצים התבשלו מערבבים יחד עם האטריות.
  11. כשהאטריות מגיעות למידת העשייה הרצוייה, מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, ומערבבים עוד דקה על אש נמוכה.
  12. מסדרים את הפאד תאי בצלחת, ומגישים עם פלח ליים, נבטים,בוטנים מרוסקים ופלפל צילי גרוס.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות