מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פאי שוקולד

3 שעות / בינוני / 1 עוגה
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו
פאי שוקולד של שחר ואורן

מצרכים

לבצק פריך קקאו:

  • כוס קמח (140 גרם)
  • 100 גרם חמאה קרה מאוד
  • שליש כוס אבקת סוכר (70 גרם)
  • רבע כוס אבקת שקדים (30 גרם)
  • 2 כפות אבקת קקאו (20 גרם)
  • ביצה L
  • קמצוץ מלח

גנאש אפוי:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 6 חלמונים
  • כף סוכר

מרנג שוויצרי:

  • 3 חלבונים
  • 100 גרם סוכר

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק על ידי עיבוד כל החומרים יחד במעבד מזון.
  2. מרדדים אותו בין שני ניירות אפייה לעובי 3-4 מ״מ ושולחים לקירור.
  3. מחלצים את הבצק ומניחים אותו על רינג/ תבנית פאי.
  4. מקררים את הבצק בשנית ואז מניחים עליו נייר אפייה מקומט ועליו מפזרים קטניות בצורה צפופה, עד גובה הקלתית. זה נראה אפיה עיוורת.
  5. אופים למשך 15 דקות על 160 מעלות ואז מסירים את הקטניות ואת הנייר וממשיכים לאפות לעוד 10 דקות.
  6. מוציאים וכאשר מתקרר מחלצים מהרינג.
  7. את המלית מכינים על ידי מזיגה של שמנת רותחת על השוקולד, טחינה, ואז הוספת חלמונים וסוכר וטוחנים בשנית יחד.
  8. משטחים את המלית על הקלתית ואופים יחד למשך 15 דקות.
  9. שולחים לקירור במקרר/ במקפיא עד להגעה לטמפ מקרר.
  10. בינתיים מכינים מרנג שוויצרי: על בן מארי מערבבים סוכר וחלבונים עד שהסוכר נמס. מקפיצים היטב עד לקבלת פסגות רכות ומורחים שכבה נדיבה על הפאי.
  11. שורפים עם ברנר וטורפיםםם.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות