מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פאני פורי במילוי תפוח אדמה

30 דקות / קל / 20 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פאני פורי במילוי תפוח אדמה

מצרכים:

אופן ההכנה

  1. מבשלים קוביות תפוחי אדמה במים עד ריכוך.
  2. מטגנים קלות זרעי חרדל וזרעי כמון.
  3. מוסיפים את תפוחי האדמה.
  4. מתבלים במלח וגרהם מסאלה.
  5. מוסיפים צ׳ילי אדום קצוץ וכוסברה קצוצה.
  6. מערבבים כורכום בשמן ומערבבים פנימה.
  7. מכינים פאני פורי באחת משתי הדרכים:
  8. 3 דקות בנינג׳ה בחום 200 מעלות
  9. דקה אחת בשמן עמוק עד הזהבה
  10. מעבירים את המלית לשק זילוף
  11. בעזרת כפית טופחים על הפאני פורי ויוצרים חור
  12. מזלפים את המלית
  13. מקשטים בפרוסת צ׳ילי אדום