מצרכים:
- כ- 20 יחידות פאני פורי
- 700 גרם תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- כפית זרעי חרדל
- כפית זרעי כמון
- 3 כפות שמן
- 1.5 כפיות מלח
- 2 כפיות גארם מסאלה
- צ׳ילי אדום קצוץ
- חופן כוסברה קצוצה
- חצי כפית כורכום עם כף שמן
אופן ההכנה
- מבשלים קוביות תפוחי אדמה במים עד ריכוך.
- מטגנים קלות זרעי חרדל וזרעי כמון.
- מוסיפים את תפוחי האדמה.
- מתבלים במלח וגרהם מסאלה.
- מוסיפים צ׳ילי אדום קצוץ וכוסברה קצוצה.
- מערבבים כורכום בשמן ומערבבים פנימה.
- מכינים פאני פורי באחת משתי הדרכים:
- 3 דקות בנינג׳ה בחום 200 מעלות
- דקה אחת בשמן עמוק עד הזהבה
- מעבירים את המלית לשק זילוף
- בעזרת כפית טופחים על הפאני פורי ויוצרים חור
- מזלפים את המלית
- מקשטים בפרוסת צ׳ילי אדום