מצרכים
עוף מצופה:
- 500 גרם פרגית
- 2 כפיות אבקת זנגוויל (ג׳ינג׳ר טחון) 5 גרם
- חצי כפית מלח (3 גרם)
- חצי כפית סוכר (3 גרם)
- כוס קורנפלור (100 גרם)
רוטב:
- 1/3 כוסות קטשופ (100 גרם)
- כף וחצי מחית גוגוז׳אנג (אריסה יכולה להחליף)
- 2 כפות דבש (30 גרם)
- 2 כפות סוכר דמררה (30 גרם)
- כף סויה (15 גרם)
- כף שמן שומשום (12 גרם)
- 2 שיני שום
הגשה:
- מלפפונים חתוכים
- עירית קצוצה
- שומשום
אופן ההכנה
חותכים את הפרגית לקוביות קטנות של 1×1 ס״מ
מערבבים את קוביות הפרגית יחד עם אבקת זנגוויל, סוכר ומלח.
מוסיפים קורנפלור בהדרגה, מערבבים עם הידיים תוך הפרדה בין קוביות העוף
כל פעם עד שהציפוי אחיד ונראה שאין עודפי קורנפלור.
מטגנים בשמן עמוק עד שמקבלים פופקורן זהוב
קוצצים דק את השום
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בתוך מחבת עד לאיחוד מלא, ורק אז מדליקים את האש.
מביאים לביעבוע חזק ומוסיפים את העוף.
מערבבים היטב ומכבים את האש.
מגישים לצד אורז לבן ומלפפון
מזלפים קצת שמן שומשום מעל