מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פוקצ’ה

3 שעות / בינוני / 4 נות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 3.5 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות מים
  • כפית שטוחה שמרים יבשים
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית וחצי מלח

אופן ההכנה

  1. אל מיקסר עם וו לישה מכניסים קמח, מים ושמרים. מעבדים במהירות נמוכה עד שנוצר כדור.
  2. תוך כדי תנועה, מוסיפים את השמן ולאחריו את המלח.
  3. מעבדים במהירות גבוהה במשך 10 דקות עד שהבצק הופך להיות מבריק ואחיד
  4. משמנים היטב קופסה בשמן זית ומעבירים את הבצק למנוחה של 24 שעות במקרר.
  5. כעבור יממה נשמן תבנית ונעביר אליה את הבצק. נלחץ בעדינות על הבצק שישתטח אך ניזהר לא להוציא ממנו אתהאוויר.
  6. נמרח רוטב ביאנקה של גד
  7. נפזר תערובת גבינות ״קוואטרו פורמאג׳י״ של גד
  8. נשלח לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות