מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פילה סלמון מעושן

שעה / בינוני / מנה מרכזית
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

סלמון:

  • פילה סלמון שלם במשקל 1-1.5 ק״ג עם עור 
  • 2 כפות גדושות חרדל דיז’ון חלק
  • כפית מלח ים אטלנטי גס
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • פירורי לחם לציפוי

תפוחי אדמה:

  • 2 אריזות תפוחי אדמה קטנים למיקרו
  • חצי כפית שום גבישי
  • חצי כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  1. המתכון הזה נעשה במכשיר הגריל מעשנה חוץ של נינג׳ה והוראות ההכנה מיועדות לו אבל מבטיחים שהוא מושלם גם בתנור הביתי. 
  2. מדליקים את מכשיר החוץ במצב עישון, מוסיפים שבבי עישון, בוחרים בהגדרות ״דג״, מידת עשייה מדיום ומדליקים.
  3. בזמן שהמכשיר מייצר עשן, מטפלים בדג צ׳יק צ׳ק:
  4. מברישים את חלקו העליון בחרדל דיז׳ון,
  5. מפזרים בצורה אחידה מלח ים אטלנטי גס ופלפל שחור גרוס ומכסים הכל בפירורי לחם.
  6. מחברים את מד החום למרכז הדג.
  7. כאשר המכשיר מצפצף מכניסים את הדג ונותנים לקסם לקרות.
  8. המכשיר יצפצף ויגיד להוציא את הדג כאשר הטמפרטורה תגיע ליעד.
  9. מבשלים למשך כמה דקות את תפוחי האדמה במים עם מלח (או כמה דקות במיקרו)
  10. דופקים אותם עד לחריצה ומתבלים.
  11. את תפוחי האדמה מכינים במצב טיגון באויר חם למשך כמה דקות על 200 מעלות עד שנוצר ציפוי פריך.
  12. מגישים את הדג על צלחת גדולה וסביבו תפוחי אדמה וזה מרגיש כמו מנה שבושלה על מדורה עם טעם מעושן נדיררר.

בשיתוף שריג היבואן הרשמי