מצרכים
- כף חמאה
- בצל סגול
- 2 שקיות ערמונים
- 3 ענפי טימין מופרדים לעלים
- כפית וחצי מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- חצי ליטר שמנת לבישול
- חבילת פסטה
אופן ההכנה
- מתחילים מלחמם את החמאה בקלחת עד שהיא משחימה והופכת בעצם לחמאה חומה.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים למשך שתי דקות.
- מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים.
- בינתיים מבשלים את הפסטה ומסננים אותה.
- הרוטב כבר מוכן ומחכה לפסטה אז מוזגים אותו מעל ומערבבים היטב.
- מוזגים ומגרדים מעל פרמזן