מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פסטה ושניצל

30 דקות / קל / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פסטה ושניצל

מצרכים

שניצל:

  • 500 גרם חזה עוף פרוס
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • כפית שטוחה שום גבישי
  • כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • קמח לבן
  • פירורי לחם

פסטה:

  • חבילת ספגטי
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית גדושה מלח
  • כוס מי פסטה (או מים רותחים)
  • 3 שיני שום כתושות
  • רבע כוס שמן

אופן ההכנה

  1. טורפים את הביצים יחד עם התיבול
  2. מכינים כלי עם קמח וכלי עם פירורי לחם
  3. מחממים שמן במחבת רחבה
  4. טובלים חזה עוף בקמח, ביצה, פירורי לחם (בסדר הזה) ומטגנים.
  5. מרתיחים מים לפסטה
  6. מתחילים מלטגן את השום על אש נמוכה שלא ישרף, למשך 30 שניות
  7. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים
  8. מוסיפים רסק עגבניות, מלח ומים.
  9. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
  10. מעבירים את הפסטה המסוננת (לא לשטוף אותה בברז!) ישר אל הרוטב ומערבבים.

בתאבון 🫶🏻