מצרכים
שניצל:
- 500 גרם חזה עוף פרוס
- 2 ביצים
- כפית מלח
- כפית שטוחה שום גבישי
- כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
- קמח לבן
- פירורי לחם
פסטה:
- חבילת ספגטי
- 200 גרם רסק עגבניות
- כפית גדושה פפריקה מתוקה
- כפית גדושה מלח
- כוס מי פסטה (או מים רותחים)
- 3 שיני שום כתושות
- רבע כוס שמן
אופן ההכנה
- טורפים את הביצים יחד עם התיבול
- מכינים כלי עם קמח וכלי עם פירורי לחם
- מחממים שמן במחבת רחבה
- טובלים חזה עוף בקמח, ביצה, פירורי לחם (בסדר הזה) ומטגנים.
- מרתיחים מים לפסטה
- מתחילים מלטגן את השום על אש נמוכה שלא ישרף, למשך 30 שניות
- מוסיפים את הפפריקה ומערבבים
- מוסיפים רסק עגבניות, מלח ומים.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
- מעבירים את הפסטה המסוננת (לא לשטוף אותה בברז!) ישר אל הרוטב ומערבבים.
בתאבון 🫶🏻