מצרכים
- חצי חבילת ספגטי מבושלת (250 גרם ספגטי יבש)
- חבילת נקניקיות XL של עוף טוב (370 גרם) אפשר גם נקניקיות רגילות
- פחית גדולה של עגבניות מרוסקות
- 3 כפות שמן זית איכותי
- כפית מלח
- כפית סוכר
- כף וחצי רסק עגבניות
- בצל בינוני קצוץ דק
- 3 שיני שום כתושות
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית דגושה של אורגנו
אופן ההכנה
- מבשלים את הספגטי במים ממולחים (מלוח כמו האוקיינוס) ומעט שמן זית.
- בזמן שהפסטה מתבשלת אנחנו פורסים את נקניקיות לרצועות לאורך, לטעמנו הכי כיף לאכול את הקניות ככה בתוך הפסטה. תקבלו נקניקייה בכל ביס.
- ומתחילים לבשל את הרוטב במקביל.
- מטגנים במחבת גדולה את הבצל והשום עד שמתחיל להזהיב.
- ומוסיפים את הנקניקיות החתוכות. מטגנים מעט את הנקניקיות
- ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, התיבול והאורגנו והפפריקה ומבשלים כדקה.
- מעבירים את הספגטי המוכן לתוך המחבת עם הרוטב והנקניקיות (שמרו כוס של מי בישול פסטה)
- ומערבבים היטב, מוסיפים מי פסטה בהדרגה ומערבבים, עד שמגיעים למרקם רוטב שאוהבים.
- זהו סיימנו, מנה טעימה ברבע שעה