מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פסטה ספגטי נקניקיות

15 דקות / קל / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פסטה ספגטי נקניקיות

מצרכים

  • חצי חבילת ספגטי מבושלת (250 גרם ספגטי יבש)
  • חבילת נקניקיות XL של עוף טוב (370 גרם) אפשר גם נקניקיות רגילות
  • פחית גדולה של עגבניות מרוסקות
  • 3 כפות שמן זית איכותי
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • כף וחצי רסק עגבניות
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 3 שיני שום כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית דגושה של אורגנו

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הספגטי במים ממולחים (מלוח כמו האוקיינוס) ומעט שמן זית.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת אנחנו פורסים את נקניקיות לרצועות לאורך, לטעמנו הכי כיף לאכול את הקניות ככה בתוך הפסטה. תקבלו נקניקייה בכל ביס.
  3. ומתחילים לבשל את הרוטב במקביל.
  4. מטגנים במחבת גדולה את הבצל והשום עד שמתחיל להזהיב.
  5. ומוסיפים את הנקניקיות החתוכות. מטגנים מעט את הנקניקיות
  6. ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, התיבול והאורגנו והפפריקה ומבשלים כדקה.
  7. מעבירים את הספגטי המוכן לתוך המחבת עם הרוטב והנקניקיות (שמרו כוס של מי בישול פסטה)
  8. ומערבבים היטב, מוסיפים מי פסטה בהדרגה ומערבבים, עד שמגיעים למרקם רוטב שאוהבים.
  9. זהו סיימנו, מנה טעימה ברבע שעה