מצרכים
פסטה:
- חבילת פסטה שאוהבים מבושלת לפי הוראות יצרן
רוטב:
- 2 גביעי קוטג
- 500 מ״ל שמנת לבישול
- 2 בצל סגול
- כרישה
- 3 ענפי טימין
- פטריות שאוהבים
- 30 גרם חמאה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- כפית סוכר
- גרידת לימון
- פרמזן
אופן ההכנה
- מחממים את החמאה בקלחת
- פורסים את הבצל והכרישה לרצועות דקות
- מפרידים את הפטריות אם יש צורך
- מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים קלות להוצאת נוזלים.
- מזויפים את הפטריות ומקפיצים.
- מוזגים את השמנת והקוטג׳
- מתבלים
- מוסיפים גרידת לימון
- מוזגים על פסטה ומגרדים פרמזן מעל