מצרכים
- חבילת פסטה גלילים קצרים/ כל פסטה שאוהבים
- פחית עגבניות מרוסקות
- חבילת קוטג’
- 500 מל שמנת לבישול
- כפית גדושה מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן זית
- גבינות מגורדות- מוצרלה/ גאודה/ קשקבל/ פרמזן
אופן ההכנה
- מסדרים את הפסטה בתבנית לתנור
- מערבבים את כל חומרי הרוטב יחדיו
- מוזגים מעל הפסטה באופן שיכסה בצורה אחידה
- אופים למשך 30 דקות על 200 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר כסף
- מסירים את נייר הכסף, מפזרים גבינות ואופים לעוד 15 דקות ללא כיסוי.