מצרכים
- חופן של שעועית ירוקה שטופה ויבשה
- שמן לטיגון
- 2 כפיות שום קצוץ
- כפית סויה בהירה
אופן ההכנה
- חותכים את הראשים של השעועית הירוקה ושומרים בצד.
- מחממים שמן בווק או בסיר בגובה ס”מ וחצי.
- מכניסים לשמן כף עץ, אם רואים בועות עולות סביב הכף עץ זה אומר שהשמן חם וניתן להתחיל לטגן.
- מכניסים את השעועית לטיגון של 3 דקות עד שמזהיב (לוודא שהשועועית יבשה, אם לא תיבשו את השעועית כהלכה השמן יקפוץ)
- יש לשים לב שהשמן לא יהיה חם מידי אחרת השעועית לא תתבשל מבפנים.
- מוציאים את השעועית ומניחים בצד.
- שופכים את השמן מהווק ובאמצעות השמן שנותר בווק ממשיכים לבשל אם חסר ניתן להשלים שמן.
- מוסיפים 2 כפיות שום קצוץ, מטגנים קלות עד שהשום משחים.
- מוסיפים את הציפס שעועית וכפית סויה.
- מערבבים הכל עד שהסויה מתאדה לחלוטין ומגישים.