מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

קנלוני גבינות

שעה ורבע / קל / 2 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים:

  • צינורות קנלוני
  • גביע קוטג׳ 5% תנובה
  • חצי חבילת בולגרית 5% פיראוס
  • חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות למילוי
  • חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות לפיזור מעל
  • משולש פרמג׳יאנו רג׳יאנו קולקשן 
  • רוטב עגבניות

אופן ההכנה

  1. מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית הכלי
  2. מערבבים קוטג׳ בולגרית ומיקס טריו ומכניסים אל שק זילוף
  3. ממלאים את הצינורות במילוי ומניחים על הרוטב
  4. מכסים את הגלילים בעוד רוטב
  5. מכסים בנייר כסף ושולחים לאפייה של 40 דקות 180 מעלות.
  6. מסירים את נייר הכסף ומפזרים גבינה מעל
  7. מכניסים לתנור לעוד 20 דקות לצריבה
  8. מוציאים ומגישים על צלחת
  9. מגרדים מעל המון המון פרמג׳יאנו רג׳יאנו

פרסום ממומן בשיתוף תנובה

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות