מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

ראמן בקר

יממה / מתקדם / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

ציר בקר:

פרוסות בקר ורוטב לראמן:

להגשה:

אופן ההכנה

  1. בסיר גדול נרתיח את המים ונוסיף את הרגל בקר למים.
  2. נרתיח את הבקר למשך 2-3 דקות עד שמתקבל קצף לבן.
  3. נסנן החוצה את הקצף ונוסיף את יתרת המרכיבים של הציר.
  4. נביא לרתיחה נכסה עם מכסה אטום, ונבשל על אש קטנה 4 שעות.
  5. בזמן ההמתנה לציר, נכין את רצועות הבקר והרוטב לראמן.
  6. נחתוך את השפונדה לחתיכות גסות ונסדר בתבנית ומעל את הבצל והשום.
  7. נערבב את כל מרכיבי הרוטב (מלבד המיסו) ונמזוג מעל הבקר.
  8. נכסה את התבנית בנייר כסף, באופן צמוד שהנוזלים לא יתאדו לנו.
  9. ונכניס לתנור על 150 מעלות למשך שעתיים.
  10. נוציא את הבקר מהתנור, ונוציא את חתיכות הבקר הרכות והנימוחות לקופסא סגורה כדי שלא יתייבש עד להגשה, נסנן את הרוטב שנשאר ובעזרת מסננת נמיס את המיסו לתוך הרוטב.
  11. אחרי שהציר מוכן, נסנן את התוכן ונחזיר את הציר המסונן לסיר.
  12. נרתיח את הציר, ונכניס פטריות שימאגי לבישול בציר.
  13. נמזוג 1/3 כוס מהרוטב לתוך קערה רחבה.
  14. באמצעות מסננת בתוך הציר, נחמם את האטריות במשך דקה ונעביר את האטריות לקערה על הרוטב.
  15. נמזוג מעל האטריות מצקת וחצי של ציר.
  16. ונסדר ביצת ראמן חתוכה לחצי, את הפטריות שימאגי מהציר, תירס, בצל ירוק, שומשום ולסיות אצות נורי.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות