מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

רוטב דמי גלאס מהיר לסטייק

שעה / קל / חצי ליטר
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

מצרכים:

  • ליטר מים
  • 3 כפיות מחית ציר בקר של קנור (28 גרם)
  • חצי כוס יין אדום (125 מ״ל)
  • 5 כפות טריאקי של קנור (75 מ״ל)
  • בצל גדול
  • 2 עלי דפנה
  • 8 פלפל אנגלי שחור
  • כפית עלי טימין
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות קמח

למטבל:

  • רבע כוס ציר מהציר
  • רבע כוס מיונז הלמנס
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי חריף של קנור 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עם מעט שמן זית.
  2. מוזגים לסיר מים ויין
  3. מוסיפים ציר בקר, טריאקי, עלי דפנה, פלפל אנגלי וטימין 
  4. נותנים לרתוח ואז מנמיכים ומבשלים שעה לצמצום
  5. בסיר אחר מערבבים קמח ושמן זית, ומסננים את הנוזל פנימה. הקמח יסמיך את הרוטב ויתן לו מרקם מדויק לרוטב.
  6. עכשיו מאותו רוטב דמי גלאס נעים גם מטבל לצ׳יפס ולבשרים:
  7. רבע כוס של מיונז נערבב עם כמות זהה של רוטב דמי גלאס, ונוסיף 2 כפות צ׳ילי חריף.
  8. ככה בקלות אפשר להגיש את הבשרים עם רטבים מגניבים וטעימים!

מתכון במימון מותג הלמנס ומותג קנור

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות