שבבי טמפורה, השבבים הקראנצ’ים והקטנים שעוטפים את הסושי מבחוץ ונותנים טעם מצויין לכל סושי.
מצרכים
- כוס קמח טמפורה
- כוס מי קרח
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- מערבבים באמצעות מטרפה את הקמח טמפורה והמים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוזלי
- מעבירים לכלי עם פיית מזיגה.
- מחממים שמן לטיגון בסיר גדול עם דפנות גבוהות.
- כשהשמן חם, מוזגים בזרם דק, מגבוה לתוך בשמן.
- הדפנות הגבוהות של הסיר ימנעו מהשמן לקפוץ לכל עבר, ובמגע של הבלילה עם השמן, השבבים יווצרו.
- ויש לסנן ולשמור בקופסא עם נייר סופג, לאחר שהתקררו יש לסגור עם מכסה שלא יספגו לחות.