מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שבלולי פיצה

שעתיים / קל / 12 מאפים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

בצק חלה

  • חצי כוס מים קרים (125 מל)
  • ביצה
  • 2 כפות סוכר לבן (25 גרם)
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח לחם
  • 2 כפות כוס שמן זית (25 מל)
  • כפית שמרים (5 גרם)
  • כפית מלח (8 גרם)

רוטב לפיצה

תוספות

  • 100 גרם מוצרלה
  • 100 גרם גאודה
  • חופן זיתים ירוקים קצוצים
  • ביצה להברשה
  • שומשום

אופן ההכנה

  1. מכניסים את כל החומרים יחדיו אל קערת המיקסר.
  2. מפעילים את המיקסר במהירות איטית תחילה כדי שכל חומרי הגלם ייאספו יחד. לאחר מכן נעלה את המהירות לבינונית למשך חמש דקות עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
  3. מכסים את הבצק בתוך קערה מקומחת עד להכפלת הנפח.
  4. פותחים את הבצק למלבן ומורחים על כולו רוטב לפיצה
  5. מפזרים גבינות וזיתים ומגלגלים את הבצק תוך כדי מתיחה
  6. חוצים את הרולדה לחצי, ואז לרבעים, וכן הלאה לקבלת הגודל הרצוי.
  7. מסדרים בתבנית בצורה מרווחת כדי לאפשר התרחבות.
  8. מתפיחים בשנית עד להכפלת נפח
  9. אופים על חום 200 מעלות סטטי למשך 25 דקות

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות