מצרכים
- מיני טורטיות מאסטר שף
- 500 גרם פילה עוף
- ביצה
- חרדל דיז׳ון גרגירים מאסטר שף
- כפית מלח
- כוס תערובת נאגטס מאסטר שף / קמח טמפורה
- כוס מים
- פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף
- מיו-קטשופ מאסטר שף
- חסה
אופן ההכנה
- משרים את העוף בביצה, חרדל ומלח
- בקערה אחת מכינים בלילה לנאגטס / בלילת טמפורה
- בקערה נוספת ממלאים בפירורי לחם
- טובלים את הטורטיה בבלילה משני הצדדים, מוציאים ומענרים עודפים ואז מצפים בפירורי לחם.
- מעבירים את העוף לתוך הבלילה ומערבבים (יחד עם התיבול שכבר היה)
- טובלים בפירורי לחם ומניחים בצד.
- מחממים שמן לחום 170 מעלות
- מטגנים את הטורטיה כמה שניות מכל צד ואז מקפלים אותה לצורת 🌮
- מעבירים לרשת, תוך כדי שמירה על הצורה.
- מטגנים את השניצלים עד לפריכות מקסימלית
- מסדרים טאקו עם שניצל, חסה, מיוקטש וטורפים!
פרסום ממומן בשיתוף מאסטר שף