מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שניצל כשר לפסח

30 דקות / קל / 6 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

כמיטב המסורת, נפגשנו עם חברנו היקר דוד גדג׳ לצלם מתכוני חג, והפעם צילמו לכם אחד קריספי במיוחד שרק תרצו ממנו עוד!

לעמוד האינסטגרם של דוד המוכשר

מצרכים

חזה עוף ובלילה:

  • קילו חזה עוף פרוס לשניצל
  • כוס קמח תופח כשר לפסח
  • כוס מים קרים
  • שתי ביצים
  • שקית אבקת אפיה
  • כפית אריסה (לא חובה אבל מוסיף מאוד!)
  • כפית שום כתוש טרי
  • כפית מלח

ציפוי:

  • חבילת קורנפלקס כשר לפסח

  • 50 גרם שומשום

  • לטיגון: 1 ליטר שמן

אופן ההכנה

  1. נכין את הבלילה: נכניס לקערה את כל מרכיבי הבלילה שרשומים מעלה ונערבב היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת תערבות אחידה, חלקה וסמיכה כמו מרקם של בלילה לפנקייקים.

  2. נכניס את כל פרוסות חזה העוף לבלילה ונערבב היטב עד שכל פרוסות העוף ממש עטופות בבלילה.

  3. נכין את הציפוי: נכניס את הקורנפלקס למעבד מזון ונטחן אותו עד לקבלת פירורים שנראים כמו פירורי לחם מוזהבים.

  4. נעביר את פירורי הקורנפלקס לקערה נפרדת ויבשה, נוסיף את השומשום ונערבב קלות.

  5. שלב הציפוי הגיע, השיטה היא פשוטה, יד אחת רטובה בבלילה והיד השנייה יבשה בציפוי.

  6. נעביר פרוסה אחר פרוסה מהבלילה לקערת הציפוי, נצפה ונהדק חזק, חשוב להדק חזק כדי שהציפוי לא ייפרד בזמן הטיגון.

  7. נסדר את כל השניצלים המצופים במגש ורק אז ניגש לשלב הטיגון.

  8. הטיגון: נעמיד ונחמם מחבת רחבה עם שמן עמוק לטיגון, נכניס את השניצלים, נטגן, נהפוך ונוציא לרשת קריספר.

  9. מומלץ להגיש עם כל רוטב שאוהבים ולהתפאר ברעש הכי קריספי שקיים! אפשר לחמם גם אחרי כמה ימים בטוסטר או בתנור וזה תמיד יההיה קריספי.

    בהצלחה ובתאבון

    חג פסח שמח, כשר, טעים וקריספי!

    שלכם תמיד !!! שחר, אורן ודוד🫶❤️🫶