מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שניצל עגל וינאי

30 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו
שניצל עגל וינאי של שחר ואורן

מצרכים

  • 4 פרוסות של שייטל פרוס דק לשניצל במשקל 100 גרם לפרוסה.
  • קמח לבן לציפוי
  • ביצה
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית חרדל דיז׳ון חלק
  • פירורי לחם

אופן ההכנה

  1. נטבול כל פרוסת שייטל בקמח עד שתצופה היטב.
  2. נכין תערובת מביצה, מלח, פלפל וחרדל דיז׳ון ונטבול את השניצל.
  3. נשאיר את זה בתוך התערובת למשך 2 דקות עד שכל הנוזל ייספג בקמח ונקבל ציפוי עבה ודביק.
  4. נטבול היטב בפירורי לחם ונטגן בשמן חם בטמפרטורה 165-170 מעלות עד להזהבה.
  5. סיימנו!
  6. כדי לשדרג את החוויה, הגשנו לצד פירה ופטריות מוקפצות.
  7. פיזרנו מלח יפ אטלנטי גס מעל וסחטנו לימון.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות