מצרכים
בלילה:
- 500 גרם פילה עוף
- ביצה
- כף מיסו כהה (15 גרם)
- כף ווסאבי (15 גרם)
טמפורה:
- כוס מים (250 מל)
- כוס ורבע קמח טמפורה (175 גרם)
- 2 כפיות מלח (10 גרם)
אופן ההכנה
- מערבבים ביצה עם מיסו כהה וואסאבי
- מערבבים את פילה העוף בפנים ומניחים בצד לרבע שעה
- יוצרים בלילה ממים, קמח טמפורה ומלח
- מחממים את השמן בסיר או מחבת
- מכינים קערה של שבבי פנקו
- את פילה העוף טובלים ראשית בטמפורה ואז מצפים בפנקו, מכניסים ישר לשמן חם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
- מוציאים לרשת כדי שהציפוי יישאר אקסטרה פריך